Tento reproduktor Philips Bluetooth je ľahký, prenosný a vodotesný! -14 %

By | 2024-04-21

Ak sa chystáte na dovolenku a nie ste si istí, či máte všetko potrebné po ruke, odporúčame vám prečítať si naše články s letnou tematikou, plné návrhov a užitočných produktov. Medzi nimi určite nemôže chýbať vynikajúci výkonný a lacný prenosný reproduktor, ktorý vám umožní počúvať vašu obľúbenú hudbu kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť. V tom prípade vám môžeme len odporučiť najlepší Philips TAS4807B/00 teraz v ponuke na Amazone so zľavou 14 %.

Akcia znižuje cenu z 56,99 € na iba 49,00 € , a preto sa jedná o ponuku, ktorú by ste si nemali nechať ujsť, keďže ide o produkt, ktorý kombinuje silný zvuk s veľmi kompaktnými rozmermi. Navyše si za rovnakú cenu môžete vybrať z dvoch rôznych farieb: čiernej a bielej.

Philips TAS4807W/00Philips TAS4807B/00

Aj keď hovoríme o reproduktore s hmotnosťou iba 490 g, vďaka dvojitým pasívnym reproduktorom si užijete krištáľovo čistý zvuk a silné basy , no ak chcete opäť zvýšiť hlasitosť párty, vždy môžete spárovať dva reproduktory. , pre fascinujúci stereo efekt. Pohodlná odnímateľná šnúrka vám navyše umožní nosiť ju stále so sebou, napríklad zavesením na batoh alebo pohodlným pripevnením na bicykel. Môžete si byť istí v každej situácii, dokonca aj na pláži alebo v daždi, pretože vďaka certifikácii IP67 je tento skvelý model prachotesný a vodotesný.

Pripojenie vášho tabletu alebo smartfónu k TAS4807B/00 bude veľmi jednoduché vďaka pripojeniu Bluetooth s dosahom až 20 metrov , čím zaistíte vynikajúci výkon, aj keď je pripojené zariadenie obzvlášť vzdialené. Viacbodové pripojenie Bluetooth vám navyše dáva možnosť pripojiť k vášmu novému reproduktoru dve zariadenia súčasne , takže sa každý môže striedať v zdieľaní svojich obľúbených skladieb a zoznamov skladieb.

Treba tiež dodať, že ak prijmete hovor na smartfóne počas prehrávania hudby cez tento vynikajúci reproduktor, veľmi pohodlný vstavaný mikrofón vám umožní pohodlne odpovedať bez toho, aby ste telefón od reproduktora odpojili.

Nemusíte sa báť ani náhleho vypnutia, pretože s plným nabitím budete mať k dispozícii až 12 hodín nepretržitého prehrávania . Napokon, toto vynikajúce zariadenie sa ovláda veľmi jednoducho vďaka praktickým tlačidlám a kompatibilite s hlasovými asistentmi: stačí podržať tlačidlo prehrávania/pozastaviť, aby ste mohli zadávať príkazy Alexovi alebo Google Assistant .

To znamená, že vás musíme odkázať na stránku Amazon venovanú tejto ponuke. Odporúčame vám však uskutočniť nákup čo najskôr, ešte pred skončením akcie. A ak sa chystáte na dovolenku, odporúčame prečítať si naše články s letnou tematikou, plné množstva informácií a užitočných produktov na leto!

Okrem toho vám pred dokončením nákupu dôrazne odporúčame, aby ste sa prihlásili na odber našich troch telegramových kanálov venovaných ponukám so špecifickými kanálmi venovanými: Ponuky, Hardvér a technika a Oblečenie a šport. Príjemné nakupovanie!

» Pozrite si ponuku na Amazone «

Sledujte nás a buďte informovaní o najlepších ponukách!

Category: Uncategorized